فروشگاه میوه و تره بار شیلانَک
از کشاورزان و فروشندگان میوه جات ، صیفی جات و سبزیجات دعوت به عمل می آید
برای معرفی و فروش محصولات خود با شماره های
09216393789 و 09107869855
تماس حاصل نمایند .
فروشگاه اینترنتی تره بار , وارد شوید
جهت معرفی محصولات خود و همکاری با فروشگاه کلیک کنید
عناوین خبرها فواید مصرف زغال اخته مواد غذایی آسیب زننده به کلیه جلوگیری از افزایش وزن با مصرف میوه و سبزیجات استفاده از پوست موز هر میوه برای کجاست دیابت و مصرف میوه منشاء میدان مغناطیسی زمین چه چیزی اکوسیستم های زیر آب ما را می کشد نقش میکروبها در چرخه ازت خاک کاهش انتشار دی اکسید کربن از صنعت سیمان بهبود سلامت خاک هر فصل چه غذایی باید بخوریم سالاد میوه ی گرمسیری جک فروت چیست رامبوتان چیست منگوستین میوه ستاره چیست بهترین ادویه ها برای سلامتی طریقه مصرف آناناس میوه لیچی خارگیل چیست ؟ انبه چیست ؟ نحوه خوردن پاپایا میوه اژدها چیست ؟ کشاورزی آبیاری هوشمند فروش آلو بخارا ارگانیک
آبیاری هوشمند

آبیاری زمین کشاورزی

در یک مزرعه بزرگ 100 هکتاری ذرت در نزدیکی برلین ، یک کار تحقیقاتی منحصر به فردی در مورد آبیاری هوشمند در حال انجام است. در آنجا ، محققان برای آبیاری زمین کشاورزی کودها را با آب مخلوط می کنند و این مخلوط را به یک سیستم نمونه اولیه "باروری" تزریق می کنند.
این سیستم با نظارت مستمر در زمان واقعی بر شرایط جوی و نیاز گیاهان و خاک ، به کشاورزان این امکان را می دهد که مزارع خود را همزمان بارور و آبیاری کنند.
لوسیا دویل گوتیرز ، مهندس شیمی درگیر در این پروژه ، توضیح داد: "شما الگوهای مختلف زیادی برای کنترل دارید ، مثلاً باران ، نور یا ساختار خاک و همگن بودن آن. اما آشکارا نمی توانید همه آنها را کنترل کنید ، حتی کنترل چند مورد نیز کاملاً چالش برانگیز است. "
محققان برای دستیابی به هدف خود سنسورهایی تولید کرده اند که می توانند سطح نیترات ، فسفات ، پتاسیم و آمونیاک موجود در خاک را بخوانند ، که همه به رشد محصولات کمک می کنند.
ایده ی این طرح این است که سیستم را به سنسورها و نرم افزارهای مورد نیاز مجهز کنیم تا بتوانند در صورت نیاز به آب یا کود ؛ کم و بیش به طور مستقل تصمیم بگیرند.
مارتین اسمولکا ، دانشمند دانشگاه صنعتی وین گفت: "ما باید از حسگرها در برابر هر سیگنال الکترومغناطیسی ای که در محیط پیرامون وجود دارد محافظت کنیم. همچنین نگه داشتن حسگرها در برابر هرگونه کج شدن بسیار مهم است - مزارع کشاورزی بسیار ناهموار هستند. سرانجام ، باید اطمینان حاصل کنیم که می توانیم منبع تغذیه الکتریکی را به کل سکوی حسگر متصل کنیم . " سنسورها سپس با پردازنده های داده و یک واحد کنترل و توزیع کار می کنند.
یکی از اهداف اصلی ؛ کمک به کشاورزان در صرفه جویی در مصرف آب و کود است اما مزایای دیگری نیز وجود دارد ، همانطور که کشاورز فرانک هوسمن توضیح دادند: "سیستمی مانند این همچنین می تواند به ما در صرفه جویی در وقت کمک کند. ما می توانیم آن را از طریق رایانه از دفتر خود کنترل کنیم و از این طریق ، زمان بیشتری را برای سایر موارد که برای ما به همان اندازه مهم هستند ، داریم. "

آبیاری اتوماتیک

محققان همچنین سایر مزایای احتمالی این پروژه هوشمند باروری یکپارچه و آبیاری اتوماتیک را پیش بینی کرده اند. پیتر وایت ، یک مشاور مدیریت آب است که گفت: "در حال حاضر ، در شروع هر فصل ، کشاورزان میزان کود مورد نیاز خود را محاسبه می کنند و سپس در طول فصل کود بیشتری را اضافه می کنند. اما هیچ کنترلی بر آن وجود ندارد ، آنها واقعاً نمی دانند که آیا خاک واقعاً به آن کود اضافی احتیاج دارد یا نه"این معمولاً بدان معنی است که کود بیش از حد مورد استفاده قرار می گیرد و این می تواند باعث آلوده شدن خاک و آب های زیرزمینی شود. با استفاده از این سیستم کنترل خودکار ، کشاورزان می توانند منابع را صرفه جویی کنند ، و برای محیط زیست نیز خوب است. "
این تحقیق همچنین شرکتهای کوچک و متوسط را درگیر کرده است که سیستم های آبیاری در آن تولید ، فروخته می شوند و تعمیر می شوند. مدیر یکی از این شرکت ها در گفتگو با Futuris اظهار داشت که وی معتقد است سکوهای خودکار باروری به زودی در بازار عرضه می شوند. با این حال ، وی افزود که نقش کشاورزان هرگز به طور کامل از مزارع ناپدید نمی شود.
استفان شولز ، مدیرعامل شرکت Hydro-Air GmbH گفت: "تحقیقات نشان می دهد که روند آبیاری و کوددهی راحت تر و سریعتر می شود." آن را می توان از طریق رایانه کنترل کرد. کشاورزان حتی به زودی قادر به کنترل آن از طریق تلفن های هوشمند خود خواهند بود.بیشتر کشاورزان به این امر علاقه دارند. اما مشتریانی نیز داریم که هنوز می خواهند به روش های آبیاری خود اکتفا کنند و به مناطق کشاورزی خود بروند و سیستم ابیاری را به صورت دستی کنترل کنند. "
به هرحال هر کدام از کشاورزانی که این سیستم را برای آبیاری و کوددهی زمین کشاورزی خود انتخاب کنند ، بازارآن پر رونق است: پیش بینی می شود در 10 سال آینده حدود 700000 آبپاش اتوماتیک آبیاری در اروپا فروخته شوند.

بر چسب ها :

آبپاش اتوماتیک آبیاری

-

آبیاری و کوددهی زمین کشاورزی

-
روش های آبیاری
تلگرام فروشگاه instagram pinterest
twitter google-plus facebook
شماره های تماس :
09216393789
09107869855
ایمیل :
shilanak@gmail.com
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شیلانک می باشد
آدرس سایت :
www.shilanak.com
درخواست همکاری
ثبت نام در سایت